23 juli 2016

De Vintagewinkel

lpVan romans tot kookboeken en van kinderboeken tot detectives. Alle boeken zijn bij ons zeer voordelig geprijsd. Met een collectie die continue wordt gewisseld, is er voor ieder wat wils.  Door een aanvoer van nieuwe (kringloop)boeken blijft het assortiment altijd aantrekkelijk.

Naast ons assortiment aan boeken, beschikken wij ook over een uitgebreide verzameling van tweedehands lp’s. Van Abba tot Pavarotti en van Grease tot The Beatles. Pop, rock, disco of klassiek. Wat je muzieksmaak ook is, je vindt jouw elpees in De Vintagewinkel.

In onze winkel verkopen we tevens decoratiemateriaal en glas- en aardewerk. Deels is dit op kleur gepresenteerd wat het zeer overzichtelijk maakt. Daarnaast vind je in onze kringloopwinkel kleding, lampen, accessoires en andere hebbedingetjes.

 

Wij zijn Angelique en Nico en runnen met veel plezier De Vintagewinkel in Zwaag. Onze voorliefde voor een vintage inspired lifestyle staat in onze winkel centraal. Kringloop met een tikje nostalgie, voor een leuke prijs.

Elke vrijdag en zaterdag in de kringloopwinkel te vinden. Je bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Openingstijden:
Zaterdag: 9.30-17.00

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *